Henna Producten

Henné Color Paris Henna
Henné Color biedt u een uitgebreide lijn in plantaardige haarverzorging; haarkleuring, haarmaskers en shampoo’s. Deze hennaproducten helpt dof en beschadigd haar te herstellen en het haar te beschermen, te onderhouden en eventueel te kleuren in natuurlijke tinten. Al deze producten zijn samengesteld uit de beste plantaardige ingrediënten die in de natuur te vinden zijn. Onze producten worden niet op dieren getest, uitsluitend op afgeschoren plukjes haar.

Spiritual Sky henna is een natuurprodukt. We spreken dus over een haarkleuring in plaats van haarverf. Een hennabehandeling en een chemische behandeling (bv. een permanent of chemische haarverf) gaan niet samen. We raden de klant aan tenminste 3 weken te wachten tussen deze verschillende behandelingen. Het is raadzaam om altijd eerst een haarloktest toe te passen. Bovendien adviseren wij een allergietest toe te passen; ook voor plantaardige ingredienten kunnen mensen allergisch zijn.

Henné Color: Spiritual Sky Henna poeder

Henné Color poeder is een langdurige haarkleuring die langzaam uit het haar moet groeien. Deze poeder is verkrijgbaar in 7 verschillende natuurlijke tinten, en 2 kleurloze varianten. Spiritual Sky Henna maakt het haar gezond en glanzend. Henna is een 100% plantaardige poeder, gemaakt van bladeren van de cyprusstruik. Afhankelijk van de gewenste kleur, worden er bepaalde planten aan toegevoegd. Onze henna komt hoofdzakelijk uit India. We garanderen u dan ook een uitstekende kwaliteit. Bij alle kleuren is een gebruiksaanwijzing toegevoegd.

Resultaat 1–16 van de 22 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 22 resultaten wordt getoond